Korozo Grup’ta CEO’luk görevine Filip Lens getirildi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren dünyanın önde gelen şirketlerinde uzun süre yönetim kademesinde görevler alan Filip Lens, Türkiye’nin lider esnek ambalaj üreticisi Korozo Grup’un yeni CEO’su oldu.

Ambalaj sektöründe yöneticilik de dâhil 30 yılı aşkın bir deneyimi bulunan Filip Lens, 30 Eylül 2019 tarihinden geçerli olmak üzere Korozo Grup’un CEO’su olarak göreve getirildi. 39 yıldır CEO’luk görevinde bulunan Jeki Mizrahi ise bu tarihten itibaren Korozo Grup’ta yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek.

Lens, Korozo Grup’ta göreve başlamadan önce esnek ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Bemis’te Avrupa Başkanı olarak görev yapıyordu. Bundan önce yine Bemis Avrupa’da Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalışan Lens, Bemis’e katılmadan önce de 7 yıldan uzun bir süre yine ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Amcor Limited’da görev aldı. Lens burada ise birim yönetimi, strateji, satış ve pazarlama ile operasyon alanlarında yönetim kademesinde kilit roller üstlendi.